Sfinti romani
 
Articole
Sfinti romani
Calendar Sfinti
Sfanta Lumina
Pilde crestine
Link-uri web
Cautare in site
Contact
Harta site
Despre Inforenergetica si fondatorul ei, Claudian Dumitriu Print E-mail

Inforenergetica este o noua stiinta de frontiera care a fost comunicata international pentru prima data cu ocazia Antantei Medicale Intermediteraneene din 9-12 septembrie 1992 de la Mamaia de catre fondatorul ei, domnul Claudian Dumitriu, membru al Uniunii Medicale Balcanice, Presedintele Societatii Romane de Radiestezie si al Fundatiei de Inforenergetica "Sf. Apostol Andrei". Lucrarea prin care a fost prezentata noua stiinta INFORENERGETICA de Dl. C.L.C. Claudian Dumitriu,  a fost apreciata si premiata la aceasta Antanta Medicala cu DIPLOMA DE ONOARE.

Inforenergetica este stiinta o interdisciplinara, avand precursori ilustri ca acad. E. Macovschi cu Teoria biostructurala a materiei vii, Stefan Odobleja cu Teoria Consonantista, lucrarile despre radiestezie ale regretatului conf.dr. V. Sahleanu - director al Institutului de Antropologie al Academiei Romane - membru de onoare post-mortem al Societatii Romāne de Radiestezie .

Inforenergetica - prescurtat I.E. - fondata de Dl. Claudian Dumitriu, se ocupa de studiul fenomenelor si proceselor determinate de existenta unei cantitati de informatii - Qi, organizate conform unui algoritm mai mult sau mai putin complex si implementate intr- un suport energetic oarecare (electromagnetic, caloric, chimic, mecanic, etc), optim pentru scopul urmarit, pentru a avea efecte, rezultate, eficienta asupra unor tinte materiale, energetice, informationale, etc., prestabilite. Aceasta stiinta spirituala, care include invataturile din Sfanta Scriptura si toate stiintele moderne, utilizeaza metode proprii de cercetare. Unica in lume este posibilitatea de a efectua masuratori si determinari alfa-numerice cu ajutorul instrumentului principal de lucru - ansa radiestezica - avand brevetul de inventie RO113710 din anul 1996, detinatorul acestui brevet fiind Claudian Dumitriu.

Termenul de inforenergetica a fost pus in circulatie in mod oficial pentru prima data in anul 1988, printr-o comunicare tinuta de domnul Claudian Dumitriu cu prilejul infiintarii Asociatiei Oamenilor de Stiinta - sucursala Braila.

In Romania in acest domeniu exista din cele mai vechi timpuri preocupari aplicative constand din descoperirea surselor de apa, petrol sau aur, prin activitatea traditionala a fantinarilor, gazarilor sau aurarilor. De observat ca termenul desemnand aceste profesii se refera nu numai la activitatea de exploatare si valorificare a acestor resurse, ci se extinde si asupra celor care se ocupau cu detectarea lor prin mijloace radiestezice. In perioada interbelica s-a facut cunoscut prin activitatea sa inginerul geolog roman Simu Simeon, unul dintre cei mai mari radiestezisti ai lumii. El a fost nu numai un desavarsit practician, ci si autorul unui manual de radiestezie. 

Mai multe informatii despre acest subiect :
www.inforenergetica.ro

 

 

 

 


Sfanta Parascheva - poate fi considerata sfanta romanilor ? Cred ca cele mai mari personalitati ale unei tari nu sunt altii decat cei sfinti ai ei . Vezi vietile celor sfinti si in special cea a Sfintei Parascheva .


Produsul Carotenoid Complex asigura o vedere sanatoasa. Carotenoid Complex.

 
Cele mai vizualizate
Articole

Diverse

In magazinul naturist GNLD al www.deostar.ro gasiti o gama larga de produse, printre care celebrul Carotenoid Complex, ce poate trata degenerescenta maculara, in forma umeda si uscata, precum si alte probleme oculare, apreciat de milioane de oameni din intreaga lume, care si-au recapatat vederea cu ajutorul lui, suplimentul ce contine calciu, magneziu si vitamina D3 Kal Mag, ce ajuta la rezolvarea cu succes a spasmofiliei (pana acum mii de cazuri tratate), precum si explozia de acizi grasi Omega 3 (toti cei 8 acizi grasi Omega 3) din produsul Omega 3 Salmon Oil Plus. Acest produs este singurul din lume care contine intr-o singura capsula toti cei 8 acizi grasi ai familiei Omega 3. Beneficiile lui sunt atat de mari incat sunt necesare cateva pagini pentru a le reda.
In acelasi magazin naturist online se poate achizitiona si Flavonoid Complex, care amelioreaza pana la disparitie problemele generate de hemoroizi si varice, avand un exceptional continut de flavonoide in forma concentrata, faimosul detoxifiant (conceput de unul dintre intemeietorii chimioterapiei moderne, doctorul Arthur Furst, toxicolog de faima mondiala) numit Betaguard , folosit in tratamentul post-chimioterapiei, precum si unul dintre cele mai vechi si apreciate produse ale GNLD, si anume Tre En En - care mareste randamentul de absorbtie si procesare a diversilor nutrienti de catre celulele corpului uman. Pentru barbati, in special pentru cei trecuti de adolescenta recomandam produsul premium numit HerbalV, integral natural, facut din multe plante (=ierburi), de unde ii vine si numele: HerbalV. Numele de Herbal poate parea exotic, insa rezultatele herbalului sunt foarte reale.
Putem recomanda pentru repararea functionalitatii si sanatatii articulatiilor si a cartilagiilor (extrem de folositor pentru sportivi ca si pentru varstnici) excelentul produs Full Motion. Substantele active continute in Full Motion sunt capabile , dupa cateva luni de administrare constanta, sa refaca tesutul cartilaginos afectat. Un nume de tinut minte : Full Motion de la GNLD.
DIstribuim produse GNLD online inca din 2008 si va asteptam cu drag pentru a va prezenta mai mult despre aceste produse la magazinul naturist Neolife.
© 2019 Sfinti romani