Sfinti romani
 
Articole
Sfinti romani
Calendar Sfinti
Sfanta Lumina
Pilde crestine
Link-uri web
Cautare in site
Contact
Harta site
Pilde cu tālc 5 Print E-mail

Stârvul

Pe când Iisus făcea o călătorie împreună cu ucenicii săi, mergând pe cale, au văzut în marginea drumului un stârv de câine. Era acolo de ceva vreme şi intrase în putrefacţie. Priveliştea era înfiorătoare: putrezit animalul devenise hrană pentru viermi şi răspândea un miros înfiorător. Ucenicii şi-au acoperit nasul cu mâneca şi au grăbit pasul închizând ochii, pentru a nu vedea acea oroare.

Iisus s-a oprit şi a privit atent şi liniştit dinţii albi şi strălucitori ai cadavrului. Apoi a spus cu vădită încântare:
–Ce dinţi minunaţi are animalul acesta!

Inorogul

Un om fugind de inorog, căzu într-o prăpastie şi apucându-se cu mâinile, se sui într-un copac, unde se credea în afară de primejdie. Privind în jos văzu doi şoareci, unul alb şi altul negru, care rodeau copacul de la rădăcină. Curând copacul se va prăvăli. În fundul prăpastiei, un şarpe, groaznic la vedere, suflând cu foc, cască gura să-l înghită. Privind ramura, pe care îşi înţepenise picioarele, văzu patru capete de aspidă. Ridicând, în sfârşit, disperat, ochii în sus, văzu picurând din ramurile acelui copac puţină miere. Deci părăsindu-şi grija şi toate nevoile, ce-l cuprinsese, se porni să guste mierea.

 

 


Sfanta Parascheva - poate fi considerata sfanta romanilor ? Cred ca cele mai mari personalitati ale unei tari nu sunt altii decat cei sfinti ai ei . Vezi vietile celor sfinti si in special cea a Sfintei Parascheva .


Produsul Carotenoid Complex asigura o vedere sanatoasa. Carotenoid Complex.

 
< Prev   Next >
Cele mai vizualizate
Articole

Diverse

In magazinul naturist GNLD al www.deostar.ro gasiti o gama larga de produse, printre care celebrul Carotenoid Complex, ce poate trata degenerescenta maculara, in forma umeda si uscata, precum si alte probleme oculare, apreciat de milioane de oameni din intreaga lume, care si-au recapatat vederea cu ajutorul lui, suplimentul ce contine calciu, magneziu si vitamina D3 Kal Mag, ce ajuta la rezolvarea cu succes a spasmofiliei (pana acum mii de cazuri tratate), precum si explozia de acizi grasi Omega 3 (toti cei 8 acizi grasi Omega 3) din produsul Omega 3 Salmon Oil Plus. Acest produs este singurul din lume care contine intr-o singura capsula toti cei 8 acizi grasi ai familiei Omega 3. Beneficiile lui sunt atat de mari incat sunt necesare cateva pagini pentru a le reda.
In acelasi magazin naturist online se poate achizitiona si Flavonoid Complex, care amelioreaza pana la disparitie problemele generate de hemoroizi si varice, avand un exceptional continut de flavonoide in forma concentrata, faimosul detoxifiant (conceput de unul dintre intemeietorii chimioterapiei moderne, doctorul Arthur Furst, toxicolog de faima mondiala) numit Betaguard , folosit in tratamentul post-chimioterapiei, precum si unul dintre cele mai vechi si apreciate produse ale GNLD, si anume Tre En En - care mareste randamentul de absorbtie si procesare a diversilor nutrienti de catre celulele corpului uman. Pentru barbati, in special pentru cei trecuti de adolescenta recomandam produsul premium numit HerbalV, integral natural, facut din multe plante (=ierburi), de unde ii vine si numele: HerbalV. Numele de Herbal poate parea exotic, insa rezultatele herbalului sunt foarte reale.
Putem recomanda pentru repararea functionalitatii si sanatatii articulatiilor si a cartilagiilor (extrem de folositor pentru sportivi ca si pentru varstnici) excelentul produs Full Motion. Substantele active continute in Full Motion sunt capabile , dupa cateva luni de administrare constanta, sa refaca tesutul cartilaginos afectat. Un nume de tinut minte : Full Motion de la GNLD.
DIstribuim produse GNLD online inca din 2008 si va asteptam cu drag pentru a va prezenta mai mult despre aceste produse la magazinul naturist Neolife.
© 2019 Sfinti romani