Sfinti romani
 
Articole
Sfinti romani
Calendar Sfinti
Sfanta Lumina
Pilde crestine
Link-uri web
Cautare in site
Contact
Harta site
2006 - Anul "Decebal" 1900 de ani de la moartea marelui Rege Dac Print E-mail

2006 - ANUL "DECEBAL"
1900 de ani de la moartea marelui REGE DACIn calendarul UNESCO, anul 2003 a fost declarat "Anul Traian", aniversandu-se 19 secole de la construirea podului peste Dunare, realizat dupa planurile lui Apolodor din Damasc, la ordinul imparatului Traian. Anul acesta se împlinesc 1900 de ani de la moartea Marelui Rege Dac, Decebal. In memoria acestui mare Erou al neamului nostru, o seama de asociatii, organizatii, membri ai Academiei Romane, istorici, oameni de cultura, din Romania, au solicitat ca anul 2006 sa fie declarat "Anul Decebal".

In mod surprinzator, Ministerul Culturii si Cultelor din Romania a hotarat sa dedice cu caracter national si international Anul Romanesc 2006, personalitatii imparatului roman Traian, realizand o grava greseala unica planetara: glorificarea dusmanilor strabunilor.

Fundatia de Inforenergetica™ "Sfantul Apostol Andrei" considera ca fiind total nepotrivita declararea anului 2006 - "Anul Traian". Prin omagierea unui invadator al acestui neam - in locul cinstirii marelui nostru strabun si impreuna cu acesta, a Bunilor si Dreptilor Daci, ai caror urmasi suntem noi, poporul român de astazi, oficialitatile romane fac dovada unei lipse de cunoastere spirituala si istorica fata de stramosii nostri daci. Acest fapt conduce la distorsionari grave ale Adevarurilor Divine. De asemenea, prin aniversarea intrarii unei parti a teritoriului actualei Romanii în "orbis romae" si integrarea in lumea asa-zis civilizata prin inceputul presupusei primei comuniuni de limba, cultura si civilizatie europeana, sunt sustinute si promovate pe plan national si international importante neadevaruri fata de istoria neamului nostru, cu consecinte nefaste in toate planurile.

Determinarile inforenergetice efectuate cu ocazia cercetarilor de profil realizate in siturile dacice, cercetari ce inglobeaza analize complexe ale aspectelor spirituale, sociale, culturale si materiale ale vietii stramosilor nostri daci, au scos la iveala informatii de o valoare nepretuita. Acestea sunt necesare intelegerii si constientizarii corecte a ceea ce au fost cu adevarat stramosii nostri, dacii liberi, popor ale caror valente spirituale (nedescoperite inca de stiintele moderne) se situau mult peste nivelul spiritual al lumii de atunci si au ramas inca de neatins pana în prezent. Este imperios necesar ca natiunea romana sa-si cunoasca inaintasii, pentru a-si descoperi adevaratele radacini din pamantul nostru, pentru a transmite generatiilor urmatoare bogatia cunoasterii spirituale a poporului dac, pentru continuarea Urcusului spre Inviere. Omagierea invadatorilor, cinstirea celor fara de Dumnezeu, transmiterea si propagarea informatiilor neveridice - abundente in istoria noastra - nu fac altceva decât sa ne afunde în malul necunoasterii, al pierderii identitatii nationale, al despartirii noastre de Domnul Dumnezeu.

In acest context, Fundatia de Inforenergetica™ "Sfantul Apostol Andrei" in baza considerentelor prezentate, declara in cadru intern anul 2006 ca fiind "ANUL DECEBAL", iar ziua de 2 iunie 2006 "ZIUA LUI DECEBAL" - ca semn de cinstire a celui mai viteaz, intelept si drept dintre daci, Marele Rege Decebal. Totodata, ca o aleasa pretuire a acelora dintre stramosilor nostri daci, care prin faptele lor au adus cinste neamului nostru, Fundatia de Inforenergetica™ "Sfantul Apostol Andrei" declara tot in cadru intern, anul 2007 ca fiind "ANUL ADEVARATILOR STRABUNI - DACII".

Pentru a cinsti memoria Marelui Rege Decebal, a acestui luptator dac neinfricat, cu contributii importante la pastrarea si imbunatatirea unitatii triburilor dace, Fundatia de I.E. "Sf. Ap. Andrei" va organiza in toate marile orase din Romania, pe parcursul intregului an 2006, urmatoarele activitati:

La inceputul fiecarui curs de invatamant privat inforenergetic, la toate gradele de la gr. 1 la gr. 10 si in toate localitatile din Romania in care se desfasoara - lectorii vor omagia personalitatea regelui dac Decebal, care, in urma cercetarilor noastre, nu s-a sinucis - cum afirma dusmanii sai istorici si de azi - întrucat sinuciderea era considerata de catre daci ca fiind un mare pacat, de care el nu putea fi capabil; (vezi cartea "Capul lui Decebal" de , Ed. Fundatiei de Inforenergetica™ Sf. Apostol Andrei, 1997). Capul lui nu a fost dus la Roma pentru umilire (ceremonia inversa aceleia a triumfului), ci se gaseste - datorita celor care l-au iubit si stimat, in Romania in locul cunoscut numai de noi, asa dupa cum este scris si în cartea mentionata anterior, pe baza cercetarilor de multi ani efectuate de noi mai înainte (Descoperirea apartine C.L.C. Dumitriu Claudian înca din anul 1994), la Roma fiind dus capul fiului mai mare al lui Decebal, care semana foarte bine cu tatal sau (vezi aceeasi carte).

Pe data de 2 iunie 2006 - ziua mortii lui Decebal, s-a comemorat in toate orasele mari ale Romaniei, moartea celui mai mare conducator dac al adevaratilor nostri stramosi - dacii, intrucat in aceasta zi din anul 106 d.Hr. la ora 12.00 si-a pierdut viata, conform cercetarilor inforenergetice. Dorim a sublinia faptul ca glorificarea si cinstirea dusmanilor stramosilor (cei care i-au martirizat), sau a stranepotilor lor, constituie un act de tradare postuma a stramosilor, dar si prezenta a "urmasilor urmasilor lor" - fapt rusinos fara precedent, care nu se mai petrece nicaieri pe planeta decat numai în Romania. Daca aceasta stupiditate ar fi valabila, ar trebui mai degraba sa ne declaram urmasii hunilor, sau ai turcilor, intrucat acestia ne-au batut de mai multe ori si ne-au stapanit perioade mult mai lungi de timp, decat ne-au batut si stapanit romanii (numai 15% din teritoriu) intre anii 106 d.Hr. si anul 275 d.Hr. (169 de ani), cand a avut loc retragerea aureliana din Dacia.

sursa: www.santamia.ro

 


Sfanta Parascheva - poate fi considerata sfanta romanilor ? Cred ca cele mai mari personalitati ale unei tari nu sunt altii decat cei sfinti ai ei . Vezi vietile celor sfinti si in special cea a Sfintei Parascheva .


Produsul Carotenoid Complex asigura o vedere sanatoasa. Carotenoid Complex.

 
Cele mai vizualizate
Articole

Diverse

In magazinul naturist GNLD al www.deostar.ro gasiti o gama larga de produse, printre care celebrul Carotenoid Complex, ce poate trata degenerescenta maculara, in forma umeda si uscata, precum si alte probleme oculare, apreciat de milioane de oameni din intreaga lume, care si-au recapatat vederea cu ajutorul lui, suplimentul ce contine calciu, magneziu si vitamina D3 Kal Mag, ce ajuta la rezolvarea cu succes a spasmofiliei (pana acum mii de cazuri tratate), precum si explozia de acizi grasi Omega 3 (toti cei 8 acizi grasi Omega 3) din produsul Omega 3 Salmon Oil Plus. Acest produs este singurul din lume care contine intr-o singura capsula toti cei 8 acizi grasi ai familiei Omega 3. Beneficiile lui sunt atat de mari incat sunt necesare cateva pagini pentru a le reda.
In acelasi magazin naturist online se poate achizitiona si Flavonoid Complex, care amelioreaza pana la disparitie problemele generate de hemoroizi si varice, avand un exceptional continut de flavonoide in forma concentrata, faimosul detoxifiant (conceput de unul dintre intemeietorii chimioterapiei moderne, doctorul Arthur Furst, toxicolog de faima mondiala) numit Betaguard , folosit in tratamentul post-chimioterapiei, precum si unul dintre cele mai vechi si apreciate produse ale GNLD, si anume Tre En En - care mareste randamentul de absorbtie si procesare a diversilor nutrienti de catre celulele corpului uman. Pentru barbati, in special pentru cei trecuti de adolescenta recomandam produsul premium numit HerbalV, integral natural, facut din multe plante (=ierburi), de unde ii vine si numele: HerbalV. Numele de Herbal poate parea exotic, insa rezultatele herbalului sunt foarte reale.
Putem recomanda pentru repararea functionalitatii si sanatatii articulatiilor si a cartilagiilor (extrem de folositor pentru sportivi ca si pentru varstnici) excelentul produs Full Motion. Substantele active continute in Full Motion sunt capabile , dupa cateva luni de administrare constanta, sa refaca tesutul cartilaginos afectat. Un nume de tinut minte : Full Motion de la GNLD.
DIstribuim produse GNLD online inca din 2008 si va asteptam cu drag pentru a va prezenta mai mult despre aceste produse la magazinul naturist Neolife.
© 2019 Sfinti romani