Sfinti romani
 
Articole
Sfinti romani
Calendar Sfinti
Sfanta Lumina
Pilde crestine
Link-uri web
Cautare in site
Contact
Harta site
Sfinti romani din sec. III-VI
Cuviosul Ierarh Valentinian, Mitropolit al Tomisului
Cuviosul Ierarh Paternus, Mitropolit al Tomisului
Cuviosul Ioan Maxentiu
Cuviosul Ierarh Teotim II, Episcop al Tomisului
Cuviosul Dionisie cel Mic "Scitul"
Sfantul Ierarh Alexandru, Episcop al Tomisului
Cuviosul Ierarh Ioan, Episcop al Tomisului
Sfantul Ierarh Timotei, Episcop al Tomisului
Sfantul Gherman Daco-Romanul
Sfantul Ioan Casian
Sfantul Ierarh Teotim I Scitul, Episcop al Tomisului
Sfantul Ierarh Gherontie (Terentie), Episcop al Tomisului
Sfantul Ierarh Vetranion (Bretanion), Episcop al Tomisului
Cuviosul Eutihie Preotul
Preotul Sansala
Sfantul Mucenic Nichita Romanul
Sfantul Mare Mucenic Sava
Un Episcop necunoscut al Tomisului
Sfintii Mucenici Zotic, Atal, Camasie si Filip si alti 31 de la Niculitel
Sfintii Mucenici Tit si Gordian, Episcopi ai Tomisului
Sfantul Sfintit Mucenic Efrem, Episcop al Tomisului
Sfintii Mucenici Epictet Preotul si Astion Monahul
Sfantul Ierarh Evanglelicus, Episcop al Tomisului
 
<< Start < Prev 1 Next > End >>
Results 1 - 23 of 23
Cele mai vizualizate
Articole

Diverse

In magazinul naturist GNLD al www.deostar.ro gasiti o gama larga de produse, printre care celebrul Carotenoid Complex, ce poate trata degenerescenta maculara, in forma umeda si uscata, precum si alte probleme oculare, apreciat de milioane de oameni din intreaga lume, care si-au recapatat vederea cu ajutorul lui, suplimentul ce contine calciu, magneziu si vitamina D3 Kal Mag, ce ajuta la rezolvarea cu succes a spasmofiliei (pana acum mii de cazuri tratate), precum si explozia de acizi grasi Omega 3 (toti cei 8 acizi grasi Omega 3) din produsul Omega 3 Salmon Oil Plus. Acest produs este singurul din lume care contine intr-o singura capsula toti cei 8 acizi grasi ai familiei Omega 3. Beneficiile lui sunt atat de mari incat sunt necesare cateva pagini pentru a le reda.
In acelasi magazin naturist online se poate achizitiona si Flavonoid Complex, care amelioreaza pana la disparitie problemele generate de hemoroizi si varice, avand un exceptional continut de flavonoide in forma concentrata, faimosul detoxifiant (conceput de unul dintre intemeietorii chimioterapiei moderne, doctorul Arthur Furst, toxicolog de faima mondiala) numit Betaguard , folosit in tratamentul post-chimioterapiei, precum si unul dintre cele mai vechi si apreciate produse ale GNLD, si anume Tre En En - care mareste randamentul de absorbtie si procesare a diversilor nutrienti de catre celulele corpului uman. Pentru barbati, in special pentru cei trecuti de adolescenta recomandam produsul premium numit HerbalV, integral natural, facut din multe plante (=ierburi), de unde ii vine si numele: HerbalV. Numele de Herbal poate parea exotic, insa rezultatele herbalului sunt foarte reale.
Putem recomanda pentru repararea functionalitatii si sanatatii articulatiilor si a cartilagiilor (extrem de folositor pentru sportivi ca si pentru varstnici) excelentul produs Full Motion. Substantele active continute in Full Motion sunt capabile , dupa cateva luni de administrare constanta, sa refaca tesutul cartilaginos afectat. Un nume de tinut minte : Full Motion de la GNLD.
DIstribuim produse GNLD online inca din 2008 si va asteptam cu drag pentru a va prezenta mai mult despre aceste produse la magazinul naturist Neolife.
© 2019 Sfinti romani