Sfinti romani
 
Articole
Sfinti romani
Calendar Sfinti
Sfanta Lumina
Pilde crestine
Link-uri web
Cautare in site
Contact
Harta site
Anunturi sociale Print E-mail
Sambata, 9 iunie, se va desfasura in Bucuresti 'Marsul pentru Normalitate' , editia 2007. Manifestatia autorizata va avea loc intre orele 10:00 - 12:30 pe traseul: Dealul Mitropoliei (Piata Unirii) - Piata Universitatii - Piata Revolutiei - Calea Victoriei - Splaiul Independentei - Dealul Mitropoliei (Piata Unirii).

Ca in fiecare an, 'Marsul pentru Normalitate' este organizat de mai multe asociatii si grupari civice, in scopul afirmarii valorilor traditionale ale societatii romanesti si in semn de protest fata de parada homosexualilor, manifestare cu caracter provocator, obscen si anti-social, care aduce atingere bunelor moravuri si ordinii publice. 'Marsul pentru Normalitate' reprezinta o dezavuare la adresa manifestarilor imorale ale asa-ziselor 'minoritati sexuale', foarte vocale, sustinute de Uniunea Europeana si ale caror pretentii par sa nu se mai termine.

La manifestare si-au confirmat participarea credinciosi de diferite confesiuni crestine.

Va asteptam pe toti cei ce sustineti familia crestina si bunul simt in Piata Unirii, pentru a arata tarii si politicienilor ca rom‚nii nu sunt indiferenti la ce se intampla in orasul lor, pe strada lor, in parcurile si in scolile lor.

Veniti sa spunem tuturor ca†ROMANIA
NU E SODOMA!

Doamne ajuta!


 

Miercuri, 20 decembrie 2006, orele 18:00, la†Biserica Sfantul Grigorie Palama†din Bucuresti (in incinta Universitatii "POLITEHNICA"), va avea loc lansarea CD-ului " LA NASTEREA LUI HRISTOS" al maicutelor de la Sfanta Manastire "Adormirea Maicii Domnului"†Diaconesti, CD nascut†intr-o continuare fireasca†a creatiilor precedente†- atat pe†creatii proprii cat si colinde compuse pe versurile mucenicilor temnitelor comuniste (Valeriu Gafencu - "Sfantul Inchisorilor", Andrei Ciurunga, Radu Demetrescu Gyr).

 

In pauzele dintre cantari, Parinti ai Bisericii vor tine cuvinte de folos.

Un colaj al colindelor de pe noul CD poate fi ascultat la:† http://tinyurl.com/yc9rns

 

Se vor putea achizitiona si inregistrarile precedente ale maicilor de la Diaconesti:† LITURGHIA INVIERII pregatita la Praznicul†Invierii si IMN MORTILOR, pe casete si CD†precum si exceptionala carte INTOARCEREA LA HRISTOS a lui Ioan Ianolide, adusa la lumina cu osteneala obstii din Diaconesti.

Aceia dintre†dumneavoastra care pot anunta evenimentul†altor persoane interesate sunt rugati sa comunice prezentul anunt si†celor de la Biserica unde vor merge Duminica†ori sa†imprime afise pentru Facultati:†Universitate, Drept, Politehnica, ASE, facultatile particulare etc†si - bineinteles -†caminele studentesti : Leu, Regie, Grozavesti s.c.l.

 

 

 


Sfanta Parascheva - poate fi considerata sfanta romanilor ? Cred ca cele mai mari personalitati ale unei tari nu sunt altii decat cei sfinti ai ei . Vezi vietile celor sfinti si in special cea a Sfintei Parascheva .


Produsul Carotenoid Complex asigura o vedere sanatoasa. Carotenoid Complex.

 
Cele mai vizualizate
Articole

Diverse

In magazinul naturist GNLD al www.deostar.ro gasiti o gama larga de produse, printre care celebrul Carotenoid Complex, ce poate trata degenerescenta maculara, in forma umeda si uscata, precum si alte probleme oculare, apreciat de milioane de oameni din intreaga lume, care si-au recapatat vederea cu ajutorul lui, suplimentul ce contine calciu, magneziu si vitamina D3 Kal Mag, ce ajuta la rezolvarea cu succes a spasmofiliei (pana acum mii de cazuri tratate), precum si explozia de acizi grasi Omega 3 (toti cei 8 acizi grasi Omega 3) din produsul Omega 3 Salmon Oil Plus. Acest produs este singurul din lume care contine intr-o singura capsula toti cei 8 acizi grasi ai familiei Omega 3. Beneficiile lui sunt atat de mari incat sunt necesare cateva pagini pentru a le reda.
In acelasi magazin naturist online se poate achizitiona si Flavonoid Complex, care amelioreaza pana la disparitie problemele generate de hemoroizi si varice, avand un exceptional continut de flavonoide in forma concentrata, faimosul detoxifiant (conceput de unul dintre intemeietorii chimioterapiei moderne, doctorul Arthur Furst, toxicolog de faima mondiala) numit Betaguard , folosit in tratamentul post-chimioterapiei, precum si unul dintre cele mai vechi si apreciate produse ale GNLD, si anume Tre En En - care mareste randamentul de absorbtie si procesare a diversilor nutrienti de catre celulele corpului uman. Pentru barbati, in special pentru cei trecuti de adolescenta recomandam produsul premium numit HerbalV, integral natural, facut din multe plante (=ierburi), de unde ii vine si numele: HerbalV. Numele de Herbal poate parea exotic, insa rezultatele herbalului sunt foarte reale.
Putem recomanda pentru repararea functionalitatii si sanatatii articulatiilor si a cartilagiilor (extrem de folositor pentru sportivi ca si pentru varstnici) excelentul produs Full Motion. Substantele active continute in Full Motion sunt capabile , dupa cateva luni de administrare constanta, sa refaca tesutul cartilaginos afectat. Un nume de tinut minte : Full Motion de la GNLD.
DIstribuim produse GNLD online inca din 2008 si va asteptam cu drag pentru a va prezenta mai mult despre aceste produse la magazinul naturist Neolife.
© 2019 Sfinti romani